Vitamin B17 prirodni ubica raka

Vitamin B17 prirodni ubica raka

Saznaj više

Molekul B17 sadrži dve jedinice glukoze (šećera), jednu benzaldehida i jednu cijanida, sve čvrsto povezane unutar nje. Kao što je svima poznato, cijanid može biti vrlo otrovan pa čak i smrtonosan ako se uzme u dovoljnoj količiniPostoji samo jedna materija koja može otključati molekul B17 i osloboditi cijanid. Ta je materija enzim zvani beta glukozidaza. Kada B17 dođe u dodir s tim enzimom u prisustvu vode, oslobađa se ne samo cijanid nego i benzaldehid koji je i sam vrlo otrovan. Srećom, enzim za otključavanje ne može se naći u opasnim količinama nigde u telu osim u ćeliji raka, gde je uvek prisutan u velikim količinama, ponekad u nivoima preko sto puta višim od onih u okolnim normalnim ćelijama. Rezultat je taj da se vitamin B17 otključava u ćeliji raka i oslobađa svoje otrove u ćeliji raka, samo u ćeliji raka.

Vitamin B17

Postoji još jedan važan enzim zvan rodanaza, koji ćemo identifikovati kao«zaštitni enzim«. A to je zato što ima sposobnost da neutrališe cijanid tako što ga trenutno pretvara u nusprodukte koji su zapravo korisni i neophodni za zdravlje. Taj enzim može se u velikim količinama naći u svim delovima tela osim u ćeliji raka koja, dakle, nije zaštićena.

SAMO UZIMANJEM VITAMINA B17 NIŠTA SE NE MOŽE POSTIĆI, AKO SE ISTOVREMENO I DRUGI NEOPHODNI ELEMENTI U ORGANIZMU NE DOVEDU U METABOLIČKI BALANS.

Ovo je u lečenju raka najvažnije jer su svi biohemijski procesi u organizmu medjuzavisni. Da bi vitamini delovali (bilo koji) mora biti dovoljno lučenje enzima koji te vitamine razgradjuju i sprovode u sva tkiva. Da bi se enzimi lučili u dovoljnoj meri moraju biti stimulisani nekim drugim hranjivim sastojcima, koji se takodje moraju uneti u organizam. Ceo ovaj sistem je kompleksan, kompatibilan i prirodno definisan.
Tako, ma kolike doze “Laetrila” se uzimale, on se neće korisno razgradjivati ako u organizmu nedostaju pankreatski enzimi koji mogu da rastvore opnu maligne ćelije ili neki minerali. Posebno je važan cink. Cink vrši transport nitrilosida kroz tkiva. Kod davanja injekcija “Laetrila” za prodiranje kroz tkivo neophodan je i dimetil-sulfooksid (DMSO). U terepiji se daju i velike količine vitamina C, kao i emulzionisani vitamini A i E, a posebno vitamin B15. Daju se su i neki drugi minerali i antioksidanti.

Ne treba tražiti druge razloge za početak njegovog korišćenja, već samo prihvatiti činjenicu da je vitamin B17 jedan od vitamina neophodnih za zdravo funkcionisanje i zaštitu čovečijeg organizma.

Za sve dodatne informacije obrtite nam se:

 0614141133

063243472

Email: imunofancoo@gmail.com